Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ενημερωτικό , Παρασκευή 3/6/2011


Αναγνωρίζοντας την σημασία συμμετοχής των ατόμων με αναπηρίες στην διαμαρτυρία των Αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου, όπως και την ανάγκη για συζήτηση και συνδιαλλαγή δημιουργήθηκε η ομάδα δράσης για την αναπηρία.
 Tη χθεσινή μέρα, Παρασκευή 3/6, πραγματοποιήθηκαν ορισμένες αλλαγές στο χώρο της συνέλευσης και ο στεγασμένος χώρος που υπάρχει για τα ΑμεΑ μεταφέρθηκε δίπλα στο σημείο όπου βρίσκονται οι ομιλητές. Επίσης οριοθετήθηκε νέος διάδρομος πρόσβασης από την πλευρά της λ. Νίκης προς το χώρο των ΑμεΑ. Στην πλατεία  προσήλθαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ομάδας δράσης για την αναπηρία των αγανακτισμένων, μέλη της ομάδας προσβασιμότητας του ΑΠΘ και αποφασίστηκε να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ αυτών και να υπάρξει συντονισμός των κινήσεων των δύο ομάδων. Τέλος βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία ιστοσελίδας στην οποία θα αναρτώνται από εδώ και στο εξής τα νέα και οι δράσεις της ομάδας των αγανακτισμένων για την αναπηρία. Θα ενημερωθείτε σύντομα…
 Στόχος είναι να γινόμαστε όλο και περισσότεροι…., να βγούμε από τα σπίτια μας και να διαμαρτυρηθούμε για την κατάσταση της κοινωνικής πολιτικής, την ανισότητα, τον ρατσισμό και την απαξιωτική  στάση του κράτους σε συμπολίτες μας με αναπηρία. Η συμμετοχή του καθένα μας είναι πολύτιμη…..
Προωθήστε αυτό το κείμενο και το κάλεσμα σε όσους μπορείτε περισσότερους ( σε φίλους, σε ΑμεΑ, σε συλλόγους και σωματεία ατόμων με αναπηρία, σε κάθε συμπολίτη μας) ώστε να υπάρξει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση.
Σας περιμένουμε στην πλατεία!

Τηλ. Επικοινωνίας για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση ή ενημέρωση : Μαρία Παπαδοπούλου 6936754286, 6980816663

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου